karisaarenmaa

Oma mökki kuntoon ja ajatuksia kentältä.

Ensimmäisenä haluan kertoa positiivisia asioita kentältä! Perussuomalaisten ehdokkaan Laura Huhtasaaren (www.laurahuhtasaari.fi) tukiryhmään kuuluvana sekä muiden Perussuomalaisten ehdokkaiden tukena olleena voin sanoa, että hyvältä näyttää! Jopa gallupit ovat hieman myötäilleet Perussuomalaisten puoluekannatuksen kasvua.

Suomi tarvitsee päätöksiä, leikkauksia ja selkeitä kannanottoja, jotta saamme tämän maan nousuun. Leikkauksista puheenollen - mistä voimme leikata? Ajatus tässä tilanteessa on enemmän kuin selvä. OMA MÖKKI KUNTOON! Meillä ei ole enää varaa olla koko maailman sosiaalitoimistona eli kehitysavusta ja maahanmuutosta on leikattava.

Suomen tulee hoitaa kuntoon oma väkensä aina vauvasta vaariin, opiskelijasta eläkeläiseen ja mikä tärkeintä; työttömille töitä! Tämä ei onnistu "punavihreillä" maailmanparannus-aatteilla. Leikkaukset tulee tehdä toimimattomasta kehitysavusta ja epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan parannuksella.

Ilokseni huomasin, että kansanaloite rikokseen syyllistyneitten maahanmuuttajien karkoittamisesta on kerännyt tarvittavat 50 000 allekirjoitusta.

Nyt jos koskaan on tärkeää, että antaa oman äänensä Suomelle, mieluiten Perussuomalaisille. Tällä tavalla saamme maamme nousuun.

Hyvä kansalainen - käy äänestämässä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat